WhatsApp
Yükleniyor...

instagram hesap silme

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Blog instagram hesap silme
27 Şubat 2022, 13:45 0 Yorum 330 Okuma

instagram hesabınızı isterseniz sizin yerinize biz silebiliriz. iletişime geçmeniz durumunda instagram hesabınızı şifrenizi bilmiyorsanız dahi sielbiliriz.

Ayrıca şifresini unuttuğunuz erişemediğiniz,silmek istediğiniz veya kurtarmak istediğiniz hesablarını size geri alabiliriz bizimle iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilirsiniz.

instagram silme ve kapatma konusu ile alakalı kullanıcılarından gerektiğince çok talep alan Instagram, bu hali basitleştirmek amacıyla kullanıcılarına bir grup çözüm önerileri sunuyor. Birçok sosyal medya platformunda bulunduğu gibi Instagram üstünde de kullanıcıların hesaplarını tamamiyle sileceği ya da kısa süreli olarak kapatabileceği alternatifler sunuluyor.

Herhangi bir nedenden ötürü ya da sebepsiz olarak Instagram hesap silme ya da kapatma prosedürü gerçekleştirme istiyorsanız, altta yer alan Instagram.com linkleri üstünden kalıcı ya da geçici olarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ünyada aşağı yukarı olarak 1 milyar bireyin, Türkiye’de ise 40 milyona yakın bireyin Instagram kullandığı belirtiliyor. Bu kadar kullanıcı arasından her gün yüzbinlerce birey Instagram silme ve kapatma işlemlerini gerçekleştiriyor.

Siz de Instagram hesaplarınızda kalıcı silme ya da geçici kapatma prosedürü gerçekleştirme istiyorsanız, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Hesabınızı kapattıktan ileri proses ile alakalı merak ettiğiniz sorular var ise içeriğin en altında yer alan "Merak Edilenler" alanına göz atabilirsiniz.

Önemli Not:
1- Instagram Kapatma: “Geçici Olarak Kapatma” ya da “Hesap Dondurma” olarak bilinir. İstediğiniz vakit kapattığınız hesaplarınızı yine açabilirsiniz.

2- Instagram Silme: “Kalıcı Hesap Silme” olarak bilinir ve hesaplarınızı sildikten sonra 1 ay ortamında hesaplarınıza girmezseniz hesaplarınız kalıcı olarak silinir.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum