WhatsApp
Yükleniyor...

Microsoft Office 2016

Dijital Lisans Ömür boyu Güncelleme alır Online Sipariş ve Tahsilat

Anasayfa Paketler Microsoft Office 2016

Microsoft hesabı, çeşitli Microsoft cihaz ve hizmetlerine erişim sağlamak için kullandığınız hesaptır. Skype, Outlook.com, OneDrive,

Windows Phone ve Xbox LIVE oturumu açmak için kullandığınız hesaptır. 

Kurulum Talimatları

KURULUM;

  1. Word veya Excel gibi herhangi bir uygulamayı açarak Office uygulamalarını kullanmaya hemen başlayın. Yüklendikten sonra Office’i bulamıyor musunuz?
  2. Office çoğu durumda bir uygulamayı başlattıktan ve Kabul Et’i seçerek Lisans koşullarını kabul ettikten sonra etkinleştirilir.
  3. Office otomatik olarak etkinleştirilebilir. Ancak ürününüze bağlı olarak, Microsoft Office Etkinleştirme Sihirbazı’nı da görebilirsiniz. Bu durumda, Office uygulamasını etkinleştirmek için istemleri izleyin.
  4.  

ÖNEMLİ;

  • Microsoft 365 ya da Office 2021, 2019, 2016 veya 2013 uygulamalarını yüklemeye çalışırken karşılaştığınız sorunlar ve bunların çözümleri, ürününüzün Ev için Office veya İş için Office planlarından hangisinin parçası olduğuna göre değişir.

    Buna ek olarak, İş için Office planlarında yalnızca kuruluşlarında Microsoft 365 yönetiminden sorumlu yöneticiler belirli görevleri yerine getirebilir. Bu nedenle, yöneticiler hem İş için Office hem de Microsoft 365 Yöneticisi sekmelerinde listelenen sorunları ve çözümleri görüntülemelidir.

Dijital Lisans

Ömür boyu

Güncelleme alır

Online Sipariş ve Tahsilat
Office 2016 sürümü

32 ve 64 bit

Teknik destek

Orjinal Lisans
Ekleme Tarihi: 14 Şubat 2022, 15:37
Kategori:
Etiketler: